Biblioteca lui Gelu #0 – Mihai Deaconu

Noi, cei din echipa O Mie de semne am muncit ca apucații pentru a pune la punct ultimele detalii ale podcastului nostru, care se va numi „Biblioteca lui Gelu”. Chiar în Biblioteca lui Gelu am filmat aseară episodul pilot al podcastului, a ieșit excelent dacă ne întrebați pe noi, deși eram un pic obosiți după toată munca și toate repetițiile de dinainte. Eu și Mihai Deaconu am vorbit despre ce ne-a trecut prin minte, vegheați îndeaproape din culise de Dan-Andrei Deaconu, cel care s-a aflat tot timpul la butoane și s-a asigurat că totul e OK din punct de vedere tehnic. Vor veni multe surprize în curând, avem o listă de invitați, încercăm să aducem în Biblioteca lui Gelu nume cunoscute din zona literaturii și nu numai, primim și sugestii, desigur, suntem deschiși la propuneri și vă asigurăm că va fi bine și că, în cazul în care o să acceptați să veniți la podcastul nostru, o să vă simțiți excelent, așa cum ne-am simțit și noi aseară. Vă învităm, așadar, la o discuție liberă despre literatură și tot ce ne mai trece prin cap, noi am făcut introducerea, multe lucruri bune vor veni pe parcurs. Enjoy!

Donează pe Patreon

Nivelul 1: Constantin Noica

$1

PE LUNĂ

Îți mulțumim. Ai decis să susții munca noastră și asta inseamnă foarte mult pentru noi. Vei avea acces la toate postările blocate și te vom adăuga pe site-ul nostru ca fiind un susținător Nivelul 1.

Nivelul 2: Emil Cioran

$4

PE LUNĂ

Gândește-te la nivelul ăsta ca și cum ai face cinste lunar cu o bere foarte bună. Împreună cu accesul la postările blocate, o să poți lua parte la newsletter-ul nostru săptămânal cu tot ce inseamnă O mie de semne, plus ceva extra. Pe lângă asta, te vom adăuga pe site ca fiind susținător Nivelul 2.

Nivelul 3: Eugen Ionescu

$7

PE LUNĂ

La acest nivel de susținere, împreună cu cele enumerate mai sus, vei primi acces la canalele private Discord unde, împreună cu restul comunității, discutăm despre literatură, poezie și istorie. Pe langă asta ești inclus automat in concursul lunar unde poți câștiga o carte. În plus de asta, te vom adăuga și pe site ca fiind susținător Nivelul 3.

Join the discussion