Biblioteca lui Gelu #1 – Cătălina Bălan

Am spus la începutul podcastului #1 “Biblioteca lui Gelu” că parcă e schimbată atmosfera în jur, că totul e mai luminos, mai atrăgător. Ei bine, chiar așa a fost, iar acest lucru i s-a datorat Cătălinei Bălan, care ne-a facut bucuria de a accepta să vină în “Biblioteca lui Gelu” ca să stăm de vorbă despre tot felul de lucruri, de la literatură la război, de la carieră profesională la poezie. A fost o seara specială, Cătălina a strălucit la propriu și la figurat, sper că o s-o ascultați de la un capăt la celălalt al acestui podcast, fiindcă merită. Enjoy!

Donează

Nivelul 1: Constantin Noica

$1

PE LUNĂ

Îți mulțumim. Ai decis să susții munca noastră și asta inseamnă foarte mult pentru noi. Vei avea acces la toate postările blocate și te vom adăuga pe site-ul nostru ca fiind un susținător Nivelul 1.

Nivelul 2: Emil Cioran

$4

PE LUNĂ

Gândește-te la nivelul ăsta ca și cum ai face cinste lunar cu o bere foarte bună. Împreună cu accesul la postările blocate, o să poți lua parte la newsletter-ul nostru săptămânal cu tot ce inseamnă O mie de semne, plus ceva extra. Pe lângă asta, te vom adăuga pe site ca fiind susținător Nivelul 2.

Nivelul 3: Eugen Ionescu

$7

PE LUNĂ

La acest nivel de susținere, împreună cu cele enumerate mai sus, vei primi acces la canalele private Discord unde, împreună cu restul comunității, discutăm despre literatură, poezie și istorie. Pe langă asta ești inclus automat in concursul lunar unde poți câștiga o carte. În plus de asta, te vom adăuga și pe site ca fiind susținător Nivelul 3.

Join the discussion